IBM pristato „Platform Computing Cloud Service”

Pastarosiomis dienomis IBM pristatė naują hibridinį debesų kompiuterijos produktą pavadintą „IBM Platform Computing Cloud Service“ (IBM PCCS).

Paslauga, kuri veikia IBM SoftLayer infrastruktūroje, integruoja IBM „Platform LSF“ ir „Platform Symphony“ apkrovimo valdymo programinę įrangą pristatomą kaip SaaS (Software as a Service). Šiuo sprendimu yra taikomasi į tą rinkos segmentą, kuris reikalauja didelių kompiuterinių galingumų ir kur debesų kompiuterijos įsisavinimas vyksta sąlyginai lėtu tempu.

IBM PCCS yra dviejų modelių: savarankiškas klasteris veikiantis IBM Softlayer debesyje (private cloud), kur vartotojai tiesiogiai prieina prie apkrovimų ir duomenų, bei mišrus klasteris (cloud bursting), kuris sujungia vietinius bei debesyje esančius resursus naudojant pritaikytą mišrų modelį.

Šis pranešimas, kartu su neseniai įvykusio IBM tarptautinio duomenų centrų tinklo plėtra, pabrėžia IBM strategiją pilnai išnaudoti SoftLayer įsigyjimą bei investuoti į augančią hibridinių debesų technologijų rinką.

Jei susidomėjote ar norite daugiau informacijos apie sprendimus, SIMPLEA specialistai pakonsultuos ir atsakys į visus klausimus.