IT naujienos. Dirbkite lengviau!

SAMSUNG „KARŠTIENOS“ 

CES parodos metu Samsung pristatė naujuosius „Samsung Galaxy Note Pro 12.2“ ir „Samsung Galaxy Tab Pro 12.2“. Šie įrenginiai prekyboje pasirodys dar pirmąjį šių metų ketvirtį, turėsime wi-fi ir 3G modelių, aprūpintų Adroid 4.4 KitKat operacine sistema. Naujieji įrenginiai turės 3GB operatyviosios atminties ir 32 arba 64GB vidinės flash atminties.

PAMIRŠKITE MAITINIMO PROBLEMAS

Su džiaugsmu pristatome naująjį, išorinį, 4TB talpos diską — Seagate Backup Plus Fast 4TB. Disko viduje montuojami du 2,5“ diskai sujungti į Raid 0 masyvą, kuris pasiekia teorinį 220MB/s duomenų perdavimo greitį. Šio sprendimo dėka, sumažėja ir išorinio disko energijos sąnaudos, tad jis laisvai „užsimaitina“ per USB 3.0 jungtį, o jei tokios kompiuteryje nėra, pakuotėje su disku rasite ir dvišakį kabelį, gebantį siurbti energiją iš dviejų USB 2.0 jungčių.

MESKITE LAUK GRIOZDIŠKUS SKANERIUS!

Susipažinkite, tai HAMA „mySCAN“ skenuojanti pelė. Tobulas sprendimas namams, biurui ar mokymo įstaigoms. Tiesiog pavedžiokite pelę per pasirinktą paviršių ir akimirksniu perkelkite duomenis į kompiuterį. Tai dar ne viskas! Nuskenavę dokumentus, vienu mygtuko paspaudimu nuskenuotą tekstą perkelsite į „Word“, o lenteles į „Excel“ tolimesniam redagavimui. Skamba ne ypač įtikinamai? Žiūrėkite video!

TRANSCEND, PA‘PIMPINK MAN ATMINTĮ

Jūsų žodis, mums įsakymas. Išdidžiai pristatome Transcend JetFlash Luxury serijos produktus. Tai aukščiausios kokybės USB atmintinės. Elegantiškas dizainas ir patvari, auksą imituojanti apdaila patenkins visus Jūsų posh ir VIP klientų poreikius. Svarbiausia, kad tai nėra šiaip blizgus žaisliukas. JetFlash Luxury serijos produktai pasižymi sparta ir atsparumu aplinkos poveikiui.

Jei susidomėjote ar norite daugiau informacijos apie sprendimus SIMPLEA specialistai pakonsultuos ir padės išsirinkti reikiamą sprendimą.